[UPDATES] Reviste online de muzica electronica pe care merita sa le citesti

In Romania cam stim cum sta treaba, dar vrem sa va aratam si reviste de peste hotare de unde va puteti lua informatii misto despre tot ce inseamna muzica electronica si DJing. Sa aruncam un ochi si sa vedem ce avem pe shortlist.

 

EDM Magazine

Este prima revista americana dedicata in totalitate muzicii electronice si pe langa faptul ca este online, apare si in print de doua ori pe luna. Are editoriale misto, interviuri, stiri si este si o platforma pentru DJi, producatori si oameni care lucreaza in industria asta. Cum? Cu marketing plan-uri personalizate pentru fiecare dorinta si cerinta.

 

Your EDM

Your EDM magazine este si in topul celor mai credibile reviste online de muzica electronica. Pe langa interviuri cu cei mai tari DJi de la ora actuala, revista promoveaza si tinerele talente si, cel mai misto, are si sectiunea de FREE Downloads de unde poti sa iti descarci multa muzica buna.

EDM.com

Se pozitioneaza ca fiind cea mai mare autoritate in materie de muzica electronica si daca e sa ma intrebati, cam asa e. Citesc saptamanal cam toate revistele astea despre care va vorbesc si EDM.com este cea mai completa, are cele mai recente stiri si cele mai misto articole. Are si sectiunea de Gear + Tech de unde DJii si cei care lucreaza in industrie isi pot lua informatii despre tot ce inseamna echipamente muzicale si noua tehnologie.

 

Dancing Astronaut

A fost numita de Billboard Magazine ca fiind “vocea generatiei de EDM”. Platforma Dancing Astronaut nu numai ca promoveaza muzica electronica, dar vorbeste si despre lifestyle, identitatea si comunitatea de muzica electronica din lume. Au si un shop de unde va puteti cumpara haine dragute, asa ca check it out.

 

EDM Sauce

EDM Sauce este a doua sursa la care merg saptamanal ca sa aflu ce se mai intampla. Mi se pare o platforma completa pentru tot ce inseamna muzica electronica, de la stiri, fashion, free downloads, topuri si ce mai vreti voi. Sunt foarte rapizi in materie de news, ceea ce e un plus.

 

Cinci reviste de muzica electronica, cinci locuri din care poti sa dezvolti cultura si de unde poti sa afli lucruri pe care sa le povestesti cu prietenii tai la bere. Ai si tu alte reviste pe care merita sa le citim?

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register