[UPDATES] Robbie Wilde – DJul care rupe la petreceri desi si-a pierdut auzul

Ne plac oamenii care sparg bariere. Care nu tin cont de reguli si de prejudecati si care stiu exact unde vor sa ajunga. Asa am dat peste DJ Robbie Wilde. Un DJ blana care face o muzica foarte misto in ciuda faptului ca e surd.

 

A inceput sa aiba probleme cu auzul pe la 7 ani din cauza mai multor infectii la ureche care au dus la pierderea completa a auzului pe partea dreapta, iar pe partea stanga aude acum doar 20% din ce ar trebui.

 

A avut o copilarie grea din cauza handicapului, dar asta nu l-a oprit sa faca o facultate unde a si inceput sa fie DJ. La inceput punea muzica in restaurantul parintilor lui din New Jersey, iar ulterior a ajuns sa puna in Atlanta, Chicago sau New York. A devenit atat de popular incat cei de la Hewlett Packard l-au observat si au filmat o reclama cu el, reclama care s-a dus la nivel global.

 

Cum devine cineva fara auz un DJ faimos? Robbie Wilde spune ca e un proces si ca “exista anumite optiuni pe calculator unde anumite unde sonore sunt coordonate prin culori.” Asa isi da seama ca anumite culori inseamna anumite frecvente.

 

Wilde e cu adevarat o inspiratie, iar el vrea sa fie mai vazut mai degraba ca un “pod” pentru ca oamenii surzi care isi doresc o cariera in muzica sa fie acceptati. Ca sa ne crezi pe cuvant, iti lasam mai jos niste exemple din ce face Wilde.

 

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register