[UPDATES] Romanian electronic music journal 1

Suntem siguri ca fiecare iubitor de muzica electronica este la curent cu evenimentele din scena locala sau de ultimele stiri legate de artistii preferati. DJii si producatorii din Romania sunt cu siguranta cunoscuti la nivel global, insa pe langa proiectele si artistii deja consacrati, apar miscari, proiecte si noi artisti care aduc cu siguranta o schimbare binemeritata. Deschidem seria unor articole lunare sub forma unui jurnal in care vom lista cele mai cool proiecte si cei mai autentici artisti care ies la suprafata si ne challenge-uiesc printr-un sound nou.

 

Djs & producers

Derek este the new kid in the local scene, care ne aminteste de emotia si intensitatea pieselor celor de la Kraftwerk. De la productii muzicale care se desprind cu siguranta de scena locala, pana la seturi care au facut inconjurul Europei la diferite evenimente, Derek se va afirma cu siguranta in scena internationala. Totodata, tanarul artist detine propriul sau label VHS Rec, prin care ne prezinta o experienta audio-vizuala prin glitch-uri.

Herck ne aduce compozitii muzicale foarte puternice, cu voci pe fundal care sunt pur si simplu hipnotizante. Asemenea unei euforii, seturile lui te invita intr-o calatorie de sunete complexe, dar cu o simplitate care accentueaza fara precedent stilul lui. 

 

Press play, go live, party hard

Live streaming-ul isi face si el loc in scena locala. Terra Modus ne propune sesiuni de podcast lunare concretizate intr-un live streaming. Daca vrei o pauza muzicala de weekend, cei de la Terra Modus ne prezinta 4 ore de podcast in care tineri DJi ne ofera seturi reprezentative stilului lor, atat individual, cat si in b2b2b. Promoterii acestei miscari planuiesc o extindere a evenimentelor, atat prin invitatia unor DJi cunoscuti, cat si DJi la inceput de cariera care isi doresc sa se promoveze.

 

Plan.Program este o noua agenda care te invita sa parcurgi lista celor mai tari evenimente de muzica electronica din Romania. Probabil ca nu apuci tot timpul sa fii la curent cu cele mai noi si misto evenimente sau poate nu stii ce sa alegi, asa ca Plan.Program iti ofera o lista completa de gig-uri, sustinute de line-up, care sa te convinga sa faci alegerea potrivita si sa te distrezi asa cum trebuie.

 

I-am invitat in urma cu ceva timp sa contribuie la sectiunea de Guest Editor, in care ne-au povestit despre misiunea lor. Cei de la ABC events reusesc de la luna la luna sa ne surprinda cu evenimente fresh, cu o comunicare clean si o energie incredibila. Comunitatea si crowd-ul de la evenimentele lor sunt ca o mica familie alaturi de care iti poti petrece weekend-urile in Arad.

 

Vor aparea cu siguranta mult mai multe proiecte pe muzica electronica, mult mai multi tineri artisti care vor aduce un suflu nou, iar noi suntem cu ochii pe tot ceea ce misca in scena locala pentru a ne asigura ca si tu vei afla de ei.

 

 

 

 

 

 

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register