[UPDATES] Romanian Sound: ce release-uri ascultam luna aceasta

Ce-i drept, vremea de afara nu este intocmai prielnica pentru activitati de primavara, iar lipsa de soare poate sa ne afecteze starea pe termen lung. Asa ca cel mai bun remediu este bineinteles muzica. Am pregatit o selectie de release-uri de la artisti romani care sa iti ridice mood-ul si sa iti starneasca pofta de iesit la petreceri.

 

ARAPU – Anthology

Noul release al lui Arapu la Metereze ne invita sa ascultam 4 track-uri cu un groove foarte dinamic, cu fragmente de deep house si percutii accentuate. Lansarea va avea loc pe 25 aprilie, iar EP-ul poate fi pre-comandat aici.

Cu Arapu ne intalnim pe 12 aprilie, la Deschis Gastrobar, alaturi de SIT, Gescu si Cally.

 

 

Lisiere Collectif – LSR No. 03

Trei crai din Ploiesti cunoscuti sub numele de Lisiere Collectif, si-au lansat EP-ul cu numarul 3. Stilul lor minimalist cu inspiratii din elementele naturii, este sustinut de un remix realizat de Vlad Caia si Cristi Cons, sub alias-ul SIT. Acesta se poate comanda online aici.

Daca esti din Arad, ai face bine sa dai o tura la ABC pe intuneric 10., unde vor fi prezenti si baietii de la Lisiere, alaturi de G76, Somesan si Bread&Butter

 

 

FASTER – PRESARAT CU BASS

Un EP care contine track-uri sustinute de Priku, Raresh, Rhadoo si multi altii, un artist care stie cum sa te prinda cu ritmuri groovy si hipnotizante. Dupa lansarea la labelul lui Priku, Atipic, track-uri pe care le regasesti mai jos, Faster a revenit cu un EP presarat cu bass si cu un remix de la SIT, disponibil pentru pre-sale aici.

Daca dai o tura la Sunwaves anul acesta, asigura-te ca reusesti sa il prinzi pe Faster si sa dansezi pana iti tocesti adidasii.

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register