[UPDATES] Seth Troxler si Mahony sunt cei doi main Chefs in cadrul Sounds Food!

In urma cu o saptamana am lansat proiectul Sounds Food!, in colaborare cu Kristal Club si Point, pentru a sprijini fundatia United Way Romania. Suntem mai mult decat incantati sa desfasuram primul proiect de acest fel si sa incurajam DJii sa renunte la statutul de artist pentru o zi si sa gateasca pentru copii. Cei doi DJi ai acestei editii sunt Seth Troxler si Mahony, care alaturi de Chef Bogdan Alexandrescu aka Dexter, vor pregati 3 feluri de mancare pentru un grup de copii care provin din familii defavorizate si fac parte din programul de educatie de la Afterschool Rut din Ferentari.

 

Seth Troxler este un gourmand inrait si de-a lungul timpului, a participat la diverse astfel de proiecte caritabile, ba mai mult, Seth detine propriul lui restaurant Smokey Tails. Mahony este si el un pasionat de gastronomie, fiind adeptul restaurantelor locale atunci cand calatoreste. Asa ca, pasiunea pentru muzica si dorinta de a oferi inapoi l-au indemnat sa demareze proiectul:

 

,,Imi doresc sa fac acest proiect de ziua mea pentru ca simt ca pot da ceva inapoi. Acesta e cel mai mare cadou. Seth imi este prieten si stiu cat de mult s-a implicat in astfel de miscari, iar de data asta este timpul sa aducem initiativa si in Romania. Vrem sa incurajam si alti artisti sa participe la editiile viitoare”.

 

Puteti urmari proiectul pe cele doua platforme de Social Media: Facebook si Instagram. 

Pentru a sprijini fundatia United Way, puteti contribui cu o donatie folosind codul SOUNDS FOOD: http://www.unitedway.ro/give/.

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register