[UPDATES] Si DJii plang cateodata

Poate nu cu lacrimi, dar undeva in interior se duce o lupta in inima fiecarui DJ; nu e anormal, nu e stupid si nici nu e de ignorat. Fiecare artist isi doreste sa ajunga intr-un fel sau altul pe culmile succesului, chiar daca succesul are semnificatie diferita pentru fiecare in parte. Nu e usor pentru niciun DJ si nu e usor pentru niciun artist, iar luptele interioare nu sunt mereu vizibile.

 

SUPPORT THE ARTIST

Asta la propriu. Noi suntem de parere ca atunci cand un DJ are langa el oamenii care sa ii aminteasca ca trebuie sa keep on going, artistul va da tot ce are mai bun ca sa evolueze si sa se depaseasca. Nu e vorba despre presiune, ci despre sinceritate; nu este vorba despre lauda, ci despre sustinere. Support the artist and that’s it!

 

HELP A FRIEND IN NEED

Dupa vestea trista a mortii lui Avicii sau a tanarului rapper Mac Miller, au existat multi altii care au iesit la suprafata cu tot felul de declaratii legate de abuzul drogurilor. It’s not okay. Viciile sunt acele gauri negre care absorb viata din oameni, puterea si curajul. Daca stii ca un prieten DJ a cazut in acest loop al viciilor, implica-te cat poti de mult. DJi sunt artistii care se dedica 24/24 muzicii – de la day’n’night events, la selectie de muzica, unii chiar si productie, la zboruri si alte nebunii. Be there, help a friend in need!

 

IT AIN’T EASY

Being a DJ. Asa cum spuneam si mai sus, nu e vorba despre cateva ore de mixing. Grijile si aspectele mai putin placute ale industriei nu sunt intocmai benefice pentru nimeni. Daca am exclude pentru o secunda toate momentele misto din aceasta meserie, am gasi o lista la fel de lunga cu lucruri mai putin ok. Nu, nu dramatizam, dar nu trebuie sa privim doar partea buna, nu?

 

CAUGHT IN TIME

Printre toate orele de munca, toate gig-urile si calatoriile, timpul devine pur si simplu un element de constrangere. Programul unui DJ nu le permite sa isi viziteze prea des familia, sa petreaca foarte mult timp cu prietenii sau sa aiba o relatie cu o anumita persoana. Trebuie sa jonglezi destul de bine cu orele si cu locatiile ca sa poti mentine o balanta, insa de foarte multe ori este greu. Pana si unii dintre artistii mari au declarat ca prefera sa refuze gig-uri pentru a petrece mai mult timp cu familia, iar altii sunt de parere ca pozitia in care sunt nu le permite efectiv sa construiasca o familie. Cumva, gaseste tu o portita in timpul tau pentru a oferi putina energie DJ-ului din viata ta.

 

Si DJii plang cateodata si nu e nimic anormal in chestia asta. Uneori pe interior, asa ca fii acolo pentru ei.

Be sociable

Comments

  • Fanica
    11/28/2018

    Superb spus!

Post a Comment

You don't have permission to register