[UPDATES] SOUNDS FOOD! DJii devin Chefs si gatesc pentru copii

Incepem saptamana cu una dintre cele mai frumoase vesti: am lansat oficial proiectul caritabil SOUNDS FOOD! prin care ne propunem sa oferim o masa calda copiilor care provin din familii defavorizate, cu ajutorul a doi DJi, un Chef si o super echipa in spate care sa ii sustina.

 

Stim cu totii ca muzica ne hraneste sufletul, ne da energie si ne ajuta de multe ori sa trecem peste orice moment dificil. Din pacate, muzica nu tine de foame. Ne-am decis ca este timpul sa lansam o noua provocare DJilor cu adevarat badass si anume, sa renunte la statutul de artist pentru o zi si sa ofere o mana de ajutor copiilor care au nevoie de mai mult decat le poate oferi muzica. O zi in care sa preia sortul de Chef, sa mixeze legumele si sa dea volumul mai tare la plita pentru ca un copil sa benficieze de o masa calda.

 

In orice fel de mancare sanatos, reteta este esentiala pentru un gust echilibrat si pentru aportul de vitamine necesare, asa ca am pus pe lista ingredientele pentru acest movement: un DJ roman, un DJ international, un Chef de exceptie si o echipa care sa…dea o mana de ajutor fara sa dea foc bucatariei.

 

Te invitam sa ramai cu ochii pe paginile de social media oficiale ale proiectului pentru ca in aceasta saptamana vom anunta numele celor 3 muschetari: ne gasesti pe Facebook.

 

SOUNDS FOOD! este un proiect lansat in parteneriat cu Kristal Club, POINT Hub si Fundatia United Way. 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register