[UPDATES] Start VOT pentru The DJ Scratch Challenge

Va ziceam luna trecuta ca vrem sa punem Romania pe lista tarilor in care se face scratching asa cum trebuie si ca pentru asta lansam concursul the DJ Scratch Challenge impreuna cu TheDJ.ro si Burn Energy. Astazi ne bucuram sa va anuntam ca avem 21 de inscrisi printre care si o fata super #badass.

 

Inscrierile s-au incheiat, iar voi puteti incepe votul pana pe 6 iulie. Avem multi DJi talentati care fac muzica cu suflet si pasiune, exact asa cum ne place noua, asa ca tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site, sa-i asculti si sa-l votezi pe preferatul tau.

 

The DJ Scratch Challenge este prima competitie de scratching de pe meleagurile romanesti asa ca it’s a big deal. Tocmai de asta si premiile castigatorului vor fi pe masura. Castigatorul va primi un mixer Reloop Kut oferit de DjSuperStore si va reprezenta Romania la competitia intenationala Clash of the Titans ce va avea loc la Berlin in perioada 31 august – 2 septembrie, in cadrul Sample Music Festival, cu cheltuielile de cazare si transport asigurate. Ce vrei mai mult de atat?

 

Finala va avea loc pe 14 iulie la M60 unde ne vom intalni cu oameni misto, muzica buna si cu bucuria ca in sfarsit, in Romania au inceput sa se miste lucrurile in materie de scratching. Dati cu share si sustineti  comunitatea asta cu care noi ne mandrim si pentru care ne trezim in fiecare dimineata cu dorinta de mai mult si mai bine.

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register