[UPDATES] Summer Well-Being. Ziua 1.

Am ajuns devreme ca asa suntem noi, nerabdatori, dar mai presus de asta nu voiam sa prindem trafic. Nu am prins. Am facut doar 1 ora 45 de la Victoriei la Summer Well. Nu-i nimic, zic. Intram la festival si ne trec nervii.

 

Cel mai mult la Summer Well imi place intimitatea si atmosfera aia cozy pe care nu am mai intalnit-o la niciun alt festival de muzica la care am mai mers. Si cumva ne-am sincronizat de minune pentru ca la 5 minute dupa ce am intrat, ne-a busit in freza un super apus, care in toata atmosfera si amenajarea de acolo a aratat divin. O poza nu-i face dreptate.

 

Dupa o tura de parc si un burger delicios pe care l-am inghitit aproape intreg, am ajuns la Bucharest Symphony Orchestra care, la fel ca anul trecut a cantat coveruri pe piese cunoscute ale artistilor internationali. E foarte tare ideea asta de picnic pentru ca a fost prima data la un concert cand am vazut tot si asta pentru ca lumea statea pe jos pe paturicile aduse de acasa. Lovely!

 

Ce mi-am dat seama in timpul concertului este ca se vede ca romanul nu merge la concerte de genul asta si nu e educat in sensul asta. La cateva piese, dirijorul impreuna cu orchestra se ridicau in picioare si faceau o plecaciune. La fiecare dintre ele (si au fost vreo 5) se ridicau manunchiuri de oameni care credeau ca s-a terminat. Dupa ce isi dadeau seama ca s-au ridicat aiurea in tramvai li se bloca creieru’. Aveau expresia aia de: “AAAA, eu ce dracu’ fac acu’? Sa ma asez nu mai pot, sa plec nici atat, ca nu am pe unde. Stau aici, csf n-ai csf”. Si uite asa pana la finalul concertului in fata noastra erau grupuri de oameni cu creierul blocat, cu fetele rusinate si intrebatoare, care ne blocau vederea.

 

A urmat Rhye care canta o muzica foarte misto, dar o muzica de atmosfera care mie nu mi se pare ca se potriveste la un festival. Aveam chef de mai multa energie si a venit cu Oktopus de care mi-a placut foarte mult. Dati un search pe Youtube.

 

La festival, frumos. Multe branduri care fac de la jocuri VR, la machiaje gratuite pentru fete, proiectii de film sau pahare perosnalizate. Le-am facut aproape pe toate 😀

Am plecat aproape ultimiii cu chill-ul in vene si cu dorinta de mai multa energie. Dorinta asta sper sa mi se indeplineasca diseara cand vor urca pe scena Justice, Kodaline, Cigarettes After Sex si o gagica pe care o astept eu mult, Lady Leshurr.

 

Am fost cuminte aseara la Summer Well, dar azi promit sa nu mai fiu.

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register