[UPDATES] Te bagi la un experiment muzical?

Daca tot a venit iarna mai devreme, ne-am gandit sa-i dam cu si mai multa muzica. Asa ne ridicam moralul si intampinam anotimpul rece cum trebuie si uite cum vom face asta: printr-un experiment cu muzica. Ce inseamna asta si cum poti participa?

7 zile / 7 genuri muzicale

Timp de o saptamana vom asculta cate un gen de muzica de dimineata pana seara, mai exact, atunci cand plecam de acasa, la birou, pe drum inapoi acasa, in dus, sub dus, cand gatim si tot asa. Noi ne-am ales urmatoarele: rap, muzica electronica – techno, hip hop, jazz, rock, indie, r&b. Fix in ordinea asta!

De ce facem asta?

Vrem sa vedem cat de mult si in ce fel ne influenteaza muzica pe care o ascultam. Spre exemplu, sunt diferite studii care afirma ca anumite frecvente din anumite genuri muzicale au un impact major asupra performantei omului, iar noi suntem gata sa aflam cum va decurge asta si ce randament vom avea, cum ne vom simti si cel mai important, cat de mult ne afecteaza sau nu comportamentul si performanta un anumit gen de muzica ascultat constant in 24h. Bring it on!

De ce sa te alaturi?

In primul rand, because it will be fun. In al doilea rand, pentru ca putem trage impreuna o concluzie despre cat de misto e puterea unor frecvente, a bpm-ului, a vocii si a perceptiei noastre asupra unor melodii, artisti. Pana la urma, suntem constant conectati de muzica, inca de cand ne nastem si un experiment de genul te poate chiar ajuta sa identifici acel stil muzical care sa iti fie alaturi la bine si la greu. Deci, ce zici?

Noi tragem linie pe 26 noiembrie, iar pana atunci, ai timp sa aplici si tu experimentul, chiar si 2 zile si sa ne spui cum ti s-a parut (ne poti scrie aici: www.facebook.com/thebadassdj).

Are you #badass enough to join?

 

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register