[UPDATES] Te crezi mai destept? Si “concurenta” ta se crede la fel.

Cateodata e greu sa-ti recunosti ca esti in impas. E normal sa ai incredere in tine si sa crezi ca le stii pe toate. Ce ai zice insa daca iti spunem ca functionezi la 30% din capacitate?

Si eu conduc un business de ani buni si cred ca stiu cu ce se mananca industria, insa am fost la tone de conferinte si tot felul de training-uri din simpla curiozitate, crezand ca poate o sa aud acolo ceva nou care sa ma ajute intr-un fel sau altul. Mi-am dat seama ca eu vad tot doar din puctul meu de vedere. Ce vor clientii, care sunt cele mai apreciate branduri, care sunt cele mai vandute produse, samd, insa, asta reprezinta doar 30% din tot ce ar trebui sa stiu eu.

 

In DJing si productie e la fel. Nu ajunge sa faci muzica bine. Toata lumea se poate face DJ peste noapte. Nu e suficient sa cauti tone de piese online si sa-ti construiesti un set. Toti fac la fel. Cu ce te diferentiezi tu? Te crezi mai destept? Si “concurenta” ta se crede la fel. Toti urmaresc aceiasi DJi, toti asculta aceeasi muzica, toti folosesc aceleasi software-uri si aceleasi VST-uri. Cum faci sa iesi in fata? E un loop. Si cum spunea mama, iti trebuie un sut in cur ca sa faci un pas inainte.
Pitch Control este sutul in cur. Pitch Control este pentru acei DJi si producatori care au facut tot ce au stiut ei ca trebuie facut si nu au ajuns unde si-au dorit. Este pentru cei care sunt blocati in rutina zilnica si care se lovesc mereu de acelasi zid. Pentru cei care au potential si nu ii baga nimeni in seama. Pentru cei care vor mai mult si pentru cei care merita mai mult.

 

Eu m-as inscrie la Pitch Control. Pentru ca e conceput sa rezolve problemele reale si pentru faptul ca acolo o sa ma intalnesc cu inca 9 oameni ca mine cu care pot interactiona si cu care pot face lucruri mai departe. Oameni de la care pot invata cum as putea sa fac lucrurile mai bine sau cum sa nu le fac gresit. M-as inscrie pentru ca  sa vorbesc 4 oameni care au demonstrat ceva in industrie si sunt recunoscuti peste tot. M-as inscrie pentru ca m-am saturat sa-mi caut singur gig-uri, pentru ca m-am saturat sa trimit tone de piese la label-uri si sa alerg cu stick-ul dupa mine prin backstage la evenimente sa impart muzica mea la DJi mari, ca poate, poate ma baga unu in seama. M-as inscrie pentru ca simt ca pot si ca merit mai mult. M-as inscrie ca macar sa gasesc raspunsul onest la toate intrebarile mele.

 

Ia-ti un sut in cur ca sa poti face un pas inainte. www.pitch-control.net

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register