[UPDATES] The DJ Scratch Challenge 2019 is ON!

Perioada de inscrieri pentru cea mai cool provocare a verii este oficial deschisa! Se cauta urmatorul badass scratcher!

The DJ Scratch Challenge se intoarce in aceasta vara pentru a gasi eroul sau eroina ce va reprezenta Romania in cadrul competitiei internationale Clash of the Titans care va avea loc in Berlin in perioada 16-18 August.

Mihai Radasca, castigatorul de anul trecut  a primei competitii de scratching din Romania va face parte din juriul acestui an alaturi de DJ Dox si DJ Dex (Made from Scratch). Ce faci ca juriul sa te trimita la Berlin? Trebuie sa te inscrii pana la data de 1 iulie cu un video de 1 minut care sa contina un freestyle de scratch. Pentru mai multe informatii in ceea ce priveste regulamentul, specificatiile tehnice si formularul de inscriere, puteti intra aici.

Nu, nu trebuie sa inveti limba germana ca sa ajungi la Berlin. Dar iata ce trebuie sa stii direct de la DJ Undoo despre competitie si surprizele pentru cei inscrisi.

BADASS DJ: De ce ar trebui sa se inscrie un pasionat de scratching in aceasta competitie?

DJ UNDOO: Pentru ca e fun in primul rand. E distractiv sa  iesi din zona de confort, sa te anturezi cu oameni care au aceleasi pasiuni ca si tine, sa ai sansa de a merge la un festival precum Electric Castle (cei 10 concurenti finalisti primesc acces la Electric pe toata durata lui) si de ce nu, sa ai sansa de a ajunge la finala de la Berlin ca sa-i reprezinti pe ai tai. In plus, iti dam sansa sa iti faci numele mai cunoscut daca vrei sa duci treaba asta de la un hobby la o posibila sursa de venit.

BADASS DJ: Finala din Romania va avea loc la Electric Castle!? Ce ii asteapta acolo pe cei 10 finalisti?

DJ UNDOO: Concursul o sa inceapa cu o tragere la sorti unde fiecare isi alege adversarul cu care va concura in grupe. Fiecare o sa aibe cate 2 runde, una pe un instrumental ales de el si una pe unul ales de juriu. Din 10 concurenti raman 5 iar din 5 raman 3 in finala. Locul 1 pleaca la Berlin.

BADASS DJ: Ce calitati ar trebui sa aiba norocosul (sau norocoasa) care va reprezenta Romania in cadrul competitiei internationale din Berlin?

DJ UNDOO: Criteriile de jurizare sunt la fel ca si anul trecut, juriul aloca puncte de la 1 la 5 in functie de ritm, tehnicalitate, flow, cleanliness si diversitate.

 

The DJ Scratch Challenge nu are limita de varsta in schimb are limita in ceea ce priveste perioada de inscrieri asa ca toata lumea la treaba!

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register