[UPDATES] TheDJ Scratch Challenge – prima competitie de scratching de pe meleaguri romanesti.

Cand am lansat platforma Badass DJ, am promis ca vom pune la cale proiecte care sa sustina si sa ridice industria muzicala din Romania. Si ne tinem de cuvant. Impreuna cu theDJ.ro si BURN Energy, organizam theDJ Scratch Challenge –  competia nationala de scratching care te trimite la finala mondiala “Clash of the Titans” de la Berlin. Asa ca daca you know how to scratch that thing, poate vrei sa citesti mai departe.

Vlad Dobrescu, DJ Undoo si Faibo X vor juriza prima editie theDJ Scratch Challenge la care va puteti inscrie incepand cu 10 iunie. Ce trebuie sa faceti? Un video, desigur. Video-ul de inscriere trebuie sa sa incadreze in durata de 1 minut, one shot si sa contina un freestyle de scratch. Nu exista limitari in ceea ce priveste echipamentele folosite, sunt acceptate sisteme DVS, vinil, platane, cd playere sau console.

Video-ul de inscriere trebuie uploadat pe canalul de Youtube al participantului cu hashtag-urile #thedjscratchchallenge #cott2018 #badassdj. Cu titlul theDJ Scratch Challenge/COTT2018 si numele de scena. Inscrierea se va face prin formular pe site-ul thedj.ro.

Finalistii se vor duela in scratchuri pe 14 iulie, iar primele 3 locuri vor fi premiate de BURN Energy cu cate un Numark PT01 Scratch. Castigatorul va primi un mixer Reloop Kut oferit de DjSuperStore si va reprezenta Romania la competitia intenationala Clash of the Titans ce va avea loc la Berlin in perioada 31 August – 2 Septembrie, in cadrul Sample Music Festival, cu cheltuielile de cazare si transport asigurate. Suna bine?

Aveti timp pana pe 1 iulie sa pregatiti cele mai tari rutine de scratching, pe care le asteptam mai nerabdatori ca pe Mos Craciun. Asta pentru ca stim ca sunteti acolo si ca aveti talent cu carul, iar acum aveti un motiv in plus sa treceti la treaba.

Ce ziceti, punem si noi Romania pe lista tarilor in care se face scratching asa cum trebuie?

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register