[UPDATES] The DJ Scratch Challenge si-a ales castigatorul

Pe 14 iulie, la Spatiul M60, a avut loc competitia de scratching The DJ Scratch Challenge. In inima Bucurestiului, finalistii preselectiei online s-au intrecut in beat-uri, mixere, energie si scratch-uri la cel mai inalt nivel, iar pe castigator il stiti deja. Mihai Radasca pe numele lui, aka Misu, a fost ales de Sfana Treime (Dobrescu, Undoo si Faibo X), sa ne reprezinte la Berlin.

Clash Of The Titans va avea loc in perioada 31 august – 2 septembrie, iar noi il vom trimite pe Misu cu transport si ce mai vrea el asigurat de BURN Energy. Ba mai mult decat atat, baietii de la DjSuperStore i-au dat si un mixer Reloop Kut, ca sa aiba pe ce sa se antreneze. Competitia e una dintre cele mai mari din lume, iar talentatul nostru se va lupta cu inca 11 tari.

The DJ Scratch Challenge a iesit blana. Brugner ne-a fost gazda, DJ Dox ne-a incantat cu muzica buna pe care numai el stie sa o puna, iar Burn ne-a tinut in priza toata seara. Cu ocazia asta, vrem sa multumim tuturor celor implicati in eveniment, iar pe voi va tinem aproape pentru ca urmeaza niste evenimente si mai tari. Nu de alta, dar Badass DJ abia a inceput treaba!

 

 

Va las mai jos filmul evenimentului si o serie de poze, doar asa sa va faceti o parere de cat de misto a fost atmosfera.

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register