[UPDATES] The kid, the poet, the rapper: MAC MILLER

#BADASS MAC MILLER

Nu, nu vrem sa vorbim despre cum industria a pierdut un om atat de misto, un geniu. Vrem sa vorbim despre cateva #BADASSFacts despre Mac Miller.

#14ANI

He has been rapping since he was 14! Da, a real mthfker. Si de atunci nu s-a mai putut opri. Ii placea freestyle-ul si a ajuns sa fie obsedat de asta – baga chitara si se gandea sa inceapa o cariera de compozitor. Oh, well. He turned out to be more than that.

#GRADUATED

N-a mers la ore, mergea la scoala. Da, ai citit bine. Nu-i pasa de ore, dar cu toate astea, a absolvit. Cat de tare e asta? Era atat de placut de toata lumea, incat a primit pur si simplu unda verde.

#STUDIOTIME

Stii cum isi platea sesiunile in studio? Vindea televizoare vechi. Le fura cu prietenul lui Jimmy si faceau ceva bani de pe urma acestui mic business.

#Aquemeni

A ascultat acest album de sute de ori. Il punea pe un CD player si scria versurile pe foi. Apoi se inchidea in camera si canta versurile de pe foi pana ii ieseau asa cum voia.

#TheBigGuys

Who had nothing but great things to say about him? Ed Sheeran, Macklemore, J Cole, Snoop Dogg, Kendrick Lamar, Chance the Rapper si multi altii. The kid was a genius. Stia poezie, stia freestyle, avea tot pachetul.
He left a badass mark!

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register