[UPDATES] Tipuri de muzicieni si unde te incadrezi tu

Daca iti place muzica si vrei sa incepi o cariera in industria asta, e important sa stii ce fel de muzician esti. Nu de alta, dar daca te intreaba cineva trebuie sa stii sa raspunzi. Si pentru ca ne dorim sa ajutam si sa promovam tinerele talente din Romania, ne-am gandit ca pentru azi sa iti aratam care sunt cele mai intalnite tipuri de muzicieni.

 

Artistul neinteles

E persoana aia care peste tot pe unde umbla cara si chitara acustica. Este omul pe care daca il pui sa cante ceva poate sa iti cante mii de melodii de care nu ai auzit niciodata si cumva toate au un vibe trist si melancolic. Sufera cu toti porii atunci cand canta si suferim si noi cu el.

 

Folkistul

Stii gastile alea de oameni pe care ii intalnesti peste tot pe unde mergi?! La mare, la munte, la coltul blocului. Au un playlist fix pe care il canta mereu. Nu fac exceptie de la el. Fata verde cu parul padure, Nunta de la Phoenix sau piesele cu haiduci. Dupa astea il recunosti.

 

DIY

Artistul DIY face totul pentru muzica. Nu-l intereseaza prea mult fanii, nu vrea neaparat o cariera in domeniul asta si e cel care sta cu orele acasa pe turoriale de Youtube. E autodidact, mai canta uneori cu prietenii si o face foarte bine, dar ramane la nivelul asta.

 

Superstarul

Nu are voce. Deloc. Dar are o dorinta incredibila de a canta, iar atunci cand il vezi, nu are cum sa nu iti placa. El e deja un superstar inainte de a se fi lansat (in online sau oriunde s-ar intampla). Isi doreste mai mult sa aiba viata aia stralucitoare decat il intereseaza o cariera in muzica si se comporta intocmai.

 

Wannabe

Seamana cumva cu cel de sus, cu o diferenta. Canta totusi mai bine (nu extraordinar), adica are ureche muzicala, dar nu iti sare in ochi cu nimic. Problema este ca el crede despre el ca e un geniu muzical. E tipul care face floricele pe orice piese. De la Guess Who la Britney Spears, pentru ca pentru el in asta consta adevarata valoare muzicala. Nu-i iese.

 

Muzicianul

E serios cu el si cu treaba lui. E pasionat. E profi. E fun. E sociabil si e asa cum ar trebui sa fii si tu daca iti doresti cu adevarat o cariera muzicala.

 

Daca pana acum nu ai ajuns inca la nivelul de muzician, tu din ce categorie faci parte?

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register