[UPDATES] Tomorrowland a scos un album cu 3 CD-uri si un mini mix pe care trebuie sa le asculti

Sunt singura care crede ca Tomorrowland e printre cele mai tari festivaluri de muzica? Sper ca nu. E pe bucket list de cativa ani, de cand am aflat de el. Chiar daca ar avea un lineup nasol, tot m-as duce acolo, pentru decoruri, atmosfera, lumini, TOT. Mi se pare o experienta in adevaratul sens al cuvantului si anul viitor poate vom fi acolo cu Badass DJ.

 

Au trecut doua saptamani de cand s-a incheiat nebunia. Probabil ai vazut si tu video-uri, story-uri ale prietenilor tai, probabil ai ascultat mix-urile artistilor, dar sigur, sigur nu stiai ca Tomorrowland a lansat pe super secret un album care contine trei CD-uri si un mini mix.

 

Albumul a fost lansat inainte de inceperea festivalului, se numeste Tomorrowland 2018 (Story of Planaxis) si contine mixuri ale unora dintre favoritii festivalului. Primul CD e mixat de Armin van Buuren si Axwell. Al doilea de Dimitri Vegas & Like Mike si Lost Frequencies, iar al treilea e o excursie fascinanta de la house la techno, cu mixuri ale lui 16 Bit Lolitas, Four Tet sau Kolsch.

 

Mai putin vorbarie, mai multa muzica, asa ca ia si asculta:

https://itunes.apple.com/gb/album/tomorrowland-2018-the-story-of-planaxis/1407517502?app=music

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register