[UPDATES] Trecerea dintre ani cu cele mai tari petreceri

Uite ca mai trece un an, iar pentru noi asta e motiv de dans. In primul rand pentru ca e primul nostru an impreuna, iar in al doilea rand, pentru ca e un prilej ideal de a vana cele mai cool petreceri unde line-up-urile sunt cu adevarat impresionante, atmosfera fix de escapada si locatiile pe masura. Asa ca, daca tot ne-am impartit echipa in mai toate colturile lumii in aceasta vacanta de sarbatori, am facut o selectie cu cele mai tari petreceri de muzica electronica pe la care o sa trecem noi:

TENAX NOBODY’S PERFECT! – Florenta

Daca tot dam o tura in Florenta de revelion, de ce sa nu dam o tura si intr-unul dintre cele mai renumite cluburi de aici? Tenax dateaza inca din 1981, cand raverii veneau la petrecerile nebune care pareau sa nu se mai termine niciodata. In prezent, clubul este considerat ca fiind nucleul unei familii de DJ din Italia, datorita line-up-urilor destul de regulate, iar Nobody’s Perfect! este conceptul specific de petreceri care a adunat publicuri din intreaga Europa, fiind prezenti atat artisti locali, cat si internationali, cu accent pe sound-ul minimal. Noi suntem incantati sa ii vedem prima data live pe Marco Faraone si Hunee, renumiti pentru seturile foarte dansate, cu selectii muzicale usor orientate catre ritmuri latine.

 

 

HYTE NYE – BERLIN

HYTE se intoarce in Berlin pentru trecerea dintre ani cu o petrecere care aduce laolalta unii dintre cei mai tari artisti din 2018: de la Adam Beyer, Amelie Lens, Archie Hamilton, pana la Ferro, Guti si Romanian’s own Mahony. Practic, un gathering pe masura cu unii dintre cei mai talentati artisti din scena de underground si un concept care aterizeaza in Funkhaus, una dintre cele mai renumite locatii din Germania de Est, care dateaza inca din 1951. In aceasta locatie s-au tinut cele mai lungi emisii radio si acum joaca rolul nucleului de petreceri electronice.

SOLO DANZA 7th Anniversary – Londra

Poate unii dintre cei mai underground promoteri din Londra. Cu petreceri care au acaparat intreaga capitala a UK, din Fabric, pana in Village Underground sau The Steel Yard, SOLO DANZA sarbatoresc 7 ani de activitate cu un line-up pe masura: Neverdogs si Paco Osuna sunt headlinerii care vor lua cu asalt seara de revelion din Village Underground, line-up-ul fiind completat de Leroy Roberts, Denis Christopher si Andrea Giudice. Cert este ca oamenii prezenti acolo vor dansa pana in zori, iar noi ne asteptam la un set incredibil din partea artistilor main.

 

DUBLA NYE Party – Iasi

Poposim si la Iasi pentru una dintre cele mai cool petreceri de revelion din Romania. Line-up-ul ii aduce in prim plan pe Christopher Ledger si tanarul Lizz, alaturi de Iuly B, Buniku si Cosmjn. Locatia aleasa va fi complet transformata pentru party, iar vizualurile vor completa atmosfera care promite o seara de neuitat. Daca inca iti doresti o escapada din capitala, te asteptam pe ringul de dans la Iasi.

 

Acum stii unde petrece echipa badass trecerea dintre ani, asa ca suntem tare curiosi sa ne spui unde fugi tu cu gasca pentru o seara dansanta pe masura.

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register