[UPDATES] Trupe si artisti romani de care ne-ar fi placut sa auzim mai des

Romania are multi artisti misto pe care merita sa ii ascultam, dar ma gandeam zilele trecute ca au fost cativa care au avut perioada lor de glorie si au iesit din peisaj, desi meritau sa mai ramana putin. Hai sa vedem care sunt artistii care ar fi meritat sa isi continue cariera muzicala.

Catalina Toma

O mai tineti minte pe Catalina? Tipa frumoasa, tunsa super scurt care canta de rupea? La capitolul R&B, din pacate pentru Romania nu prea avem cu ce sa ne mandrim. Noroc de Fely Donose care mai pune pe Youtube niste cover-uri misto. Ei bine, Catalina la vremea ei, a spart topurile. Canta super bine, avea vibe-ul care trebuie si, desi am ascultat azi piesele ei de prin 2000, suna la fel bine. Stiu ca a plecat din tara si a incercat o cariera peste ocean, dar nu prea am mai auzit nimic de ea.

 

Skizzo Skillz

Skizzo inca scoate piese, dar nu mai sunt ce au fost candva. De asta l-am trecut in articol. Acum scoate piese pentru fetita lui mica, gest onorabil, cu care nu avem nicio problema. Noua insa ne este dor de perioada Umblu Teleleu, de vibe-ul pieselor lui si de vocea aia misto. Poate se gandeste sa revina la ele.

Veritasaga

Veritasaga (chiar) nu se asculta, se simte. Albumul lor (Cu alti ochi) l-am ascultat ani la rand pentru ca suna foarte, foarte bine. De la versuri, la instrumentale, baietii o dadeau bine de tot. Pentru sfarsitul anilor 90, atunci cand s-au lansat, Veritasaga aveau un sound vizionar, ca de prin State. Ne e dor de Veritasaga!

 

Grupul de Rezistenta

Datorita Grupului de Rezistenta, in Hip Hop-ul romanesc a aparut pentru prima data notiunea de trupa cu 2 DJi. Aveau versuri misto, aveau flow, aveau mesaj si daaaaa bine, s-ar putea sa spuneti ca i-am pus in articol pentru ca…DJ Dox, dar tocmai de aia l-am recrutat sa scrie pentru Badass DJ 😀 Chiar daca baietii au urmat o cariera solo, noua ne este dor de talentele lor, toate la un loc.

Au venit, au spart topurile, ne-au marcat adolescentele si au plecat. Poate ne ajutati cu un share, sa ajunga si la ei articolul asta, poate se gandesc sa se intoarca pe piata muzicala din Romania.

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register