[UPDATES] Tyler, The Creator il lanseaza pe IGOR, un alter ego sub forma unui album

The Bastard Wolf Flower Boy drops a Cherry Bomb.

Dupa o serie de trailere care au starnit aproape aceleasi controverse ca preview-urile de la Game of Thrones, Tyler, The Creator anunta oficial lansarea noului sau album IGOR si marcheaza astfel al V-lea release din cariera sa. Asa cum ne-a obisnuit, Tyler a transpus din nou viziunea lui creativa predominata de vizualuri acid-like in formate video cu referire la diverse personaje din societate, din istoria oamenilor de culoare si mesaje subliminale.

La doar 28 de ani, Tyler este deja unul dintre cei mai controversati artisti dupa ce de-a lungul timpului s-a pozitionat ca fiind un creator liber, fara reguli, un artist caruia nu ii pasa de orientarea sexuala pe care i-o asociezi, de lucrurile pe care le spune pe sticla, de muzica pe care o face sau de tot ce scoate pe piata. Si-a lansat propria linie de haine Golf Wang, o combinatie dintre tricourile polo pe care in mod normal le asociezi cu copii foarte bogati care joaca golf, realizate in culori pudrate, vintage, geci colorate pentru un strop de inviorare in garderoba ta. Si despre asta este si el. Nonconformism.

 

 

“Tyler and his brain without restrictions and bullshit”. Motto-ul lansarii propriei aplicatii si a canalului de Youtube, Golf Media. O serie de filmulete realizate impreuna cu diversi pictori, studenti, personalitati pe tematici legate de arta. Aplicatia te invita sa vizualizezi content exclusiv cu focus pe arta si de asemenea, sa fii la curent cu toate lansarile brandului, insa aceasta a fost anulata anul trecut, fara un motiv anuntat public.

Antreprenor, visator, nepasator, iubitor, creator. Tyler. Iar noi abia asteptam sa il intalnim pe IGOR.

 

 

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register