[UPDATES] Un eveniment unde conteaza muzica si atat

Socializarea este unul dintre cele mai mentionate cuvinte in ultima vreme, fie ca vorbim de socializarea in online sau cea de la petreceri. Intr-adevar, ai foarte multe social-parties la care poti sa mergi in Bucuresti, dar uite ca niste baieti si-au propus sa aduca un concept nou de evenimente; o serie de petreceri care se bazeaza pe dans si muzica, nu pe socializing. Now, that’s #badass!

CINE SUNT BAIETII ASTIA?

Hip-Hop Takeovers a luat nastere in urma cu cateva luni, tocmai din dorinta de a le reaminti oamenilor cum e sa mergi la party si sa nu stai sa vorba toata seara, ci sa te bucuri de fiecare moment in care dansezi de nebun pe unele dintre cele mai tari melodii de hip-hop. Cu volumul la maxim si bautura in mana, sa te pierzi in multime ca unul dintre oamenii care vrea sa se descarce prin muzica si starea de bine pe care ti-o ofera fiecare vibratie. Nu ti-e dor sa socializezi prin dans?

 

 

DE CE SA MERGI LA O ASTFEL DE PETRECERE?

In primul rand pentru ca era nevoie de ceva fresh in materie de evenimente locale, ceva care sa sparga putin rutina si sa ne provoace sa lasam telefoanele atunci cand suntem pe ringul de dans. In al doilea rand pentru ca, la fel cum ne-au spus si fondatorii conceptului (Vlad si Cesar), muzica comunica deja cu noi, ne conecteaza si ne ajuta sa uitam de absolut tot, deci de ce sa pierzi timp discutand despre toate lucrurile de care vrei sa scapi sau sa le uiti, cand poti pur si simplu sa lasi muzica si miscarile sa o faca pentru tine?

CAND DANSAM IMPREUNA?

Chiar maine, daca nu ai ce face. Noi bagam o runda de odihna ca maine sa fim in forma pentru o noua editie de Hip-hop Takeovers la Seva, alaturi de Dj ChillWill si Dj Oldskull. Bring your dancing shoes, we’ll be waiting for you!

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register