[UPDATES] UNFINISHED FESTIVAL

 

And we’re going to be there! O sa va tinem la curent cu tot ce se va intampla la UNFINISHED Festival (27-30 septembrie, la Muzeul National de Arta al Romaniei), va pregatim interviuri cu doi oameni foarte tari, dar pana atunci, hai sa va spun de ce nu trebuie sa ratati acest festival:
N I C O L A S   J A A R 

Mhm, ai citit bine. The genius is coming to this festival. Cu siguranta stii Mi Mujer, And I Say sau El Bandido. The DJ/Songwriter/ Producer. Eu zic ca e un fel de Juan Atkins al zilelor noastre, nu ca stil, ci felul in care s-a remarcat, unicitatea liniei melodice si nu numai. Fuziunea dintre notele de pian, cu note de jazz, beat-uri exotice te baga pur si simplu intr-un emotional journey. 

I A N  D A L Y 

Iti mai amintesti cand s-a lansat Apple Music? Momentul ala in care presa internationala a luat-o razna si toata lumea vorbea despre contractul faimos dintre Beats si Apple…El a fost acolo. The strategy guy, one of the best. Ca sa fiu mai precisa, a condus echipa strategica pentru lansarile globale Apple Music, iPhone6, iPhone 5s si aniversarea Mac 30 de ani. Pretty awesome, huh? Pana la urma, industria de muzica nu a crescut doar prin talente, nu doar prin cantece si concerte, asta e clar – pentru ca oamenii ca Ian au stiut care sunt next steps in materie de marketing si advertising.

Pe langa acesti doi favoriti, line-up-ul mai aduce multe alte surprize: Duncan Wolfe (fotograf, regizor si director de creatie in Los Angeles – este acel tip care a fost strateg digital la Casa Alba in the Obama era si a documentat ultimii doi ani ai administratiei), Archie Lee Coates și Jeffrey Franklin, parteneri PlayLab si fondatori + Pool, Andrew Herzog , designer multidisciplinar si co-fondatorul HAWRAF, iar printre artistii care vor contribui cu lucrari in cadrul expozitiei ii avem pe Kitra Cahana, Alfredo Jaar, Josh Begley, Tehching Hsieh, Luca Zamoc, Oana Vainer, Luca Zamoc, Rachel Monosov + Admire Kamudzengerere, Jaro Varga, Daniela Pălimariu. Grupul Numen/For Use vor construi o instalatie spatiala interactiva accesibila spre explorare oaspetilor UNFINISHED pe perioada festivalului. 

How badass is that?!

Va lasam pe voi sa aruncati un ochi pe line-up: http://unfinished.ro/line-up/ . Accesul la festival se face pe baza de invitatie directa, recomandare sau prin completarea acestui formular, in limita locurilor disponibile aferente fiecarui domeniu: http://unfinished.ro/join 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register