[UPDATES] Vrei sa ajungi DJ? Te ajuta DJ Undoo

Să fii DJ, vrei, dar nu știi încotro/cum/de la cine/va fi bine. Și suprema “Pot și eu?“.

Dacă te bântuie întrebările astea, ai ajuns unde trebuie.

 

Cam asa arata intro-ul la cea mai relevanta scoala de scratiching & mixing din Romania. Thedj.ro este locul in care vrei sa mergi daca iti doresti o cariera de DJ. Uite de ce:

 

3 Traineri cu stiluri unice – DJ Undoo, DJ Antenna și DJ Ruky care sunt si membri fondatori

Echipament standard în industrie, înveți de pe platane.

Networking relevant pentru cariera ta/ hobby-ul tău

140 de cursanți inițiați deja

Coaching corespunzător nevoilor tale

 

Scoala are doua cursuri (Mixing & Scratching) a cate 8 saptamani fiecare si se adreseaza atat celor la nivel de incepator cat si avansatilor. Inveti muzica, tehnici, ai parte de cele mai profi echipamente, iar mentorii tai sunt DJ Undoo, DJ Antenna si DJ Ruki, asa ca daca pana acum te-ai plans prietenilor ca ai vrea sa fi DJ, “dar nu se poate in Romania”, acum nu mai ai nicio scuza.

 

Daca esti mai lenes, poti sa te bucuri si de cursurile lor online, dar cel mai tare este ca sesiunile de training 1 to 1 sunt personalizate pentru nevoile fiecarui student in parte, astfel incat la finalul trainingului poti sa spui ca stii cu adevarat cu ce se mananca arta de DJing.

Nu vrei neaparat o cariera in domeniu, dar ti-ai placea totusi sa inveti sa te joci putin la platante? Avem si asta. La Sole & Shape care va avea loc pe 9 si 10 iunie la Deschis Atelier, DJ Undoo va tine un workshop de scratch. Participanții vor învața tehnici de scratch pe plăci de vinil in 2 zile pline de adidasi, muzica si streetwear. Practic, perfect!

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register