[UPDATES] Vrei sa enervezi un DJ? Uite ce trebuie sa faci

Se zice in popor ca DJii sunt aroganti. La o adica, au si motive. Sunt cool, sunt vedete in comunitatile lor, au un job misto, pana la urma de ce nu ar fi? Daca esti unul dintre aia care are ciuda pe DJi sau daca unul dintre ei s-a dat la gagica ta si nu stii cum sa il scoti din sarite ia si citeste asta:

 

Spune-i sa iti puna o piesa

Asta e moartea. Ce ii enerveaza cel mai mult pe DJi este sa ii rogi sa iti puna o piesa. Nimic nu ii doare mai tare si nimic nu le trezeste nervii mai tare. Ei s-au pregatit de acasa cu un playlist la care au lucrat ore intregi si daca te mai duci si beat la ei sa le spui sa iti puna o piesa care nu are nicio legatura cu playlistul, atunci poti fi sigur ca i-ai scos din sarite.

 

Pune-ti paharul de vodka langa echipamentul lor

Asta arata ca te doare in cur de faptul ca echipamentul ala a costat cateva mii de euro. Daca DJul e cu bun simt, probabil nu o sa-ti spuna din prima sa iei paharul de acolo, asa ca poti sa ridici stacheta: danseaza ca un nebun langa paharul ala astfel incat sa aiba senzatia ca mai ai putin si dai peste el. Daca nu te ia la bataie, ai noroc.

Du-te si poveste-i chestii la ureche

Dar asta trebuie sa o faci cu cel mai mare bun simt posibil, ca sa nu aiba ce sa iti spuna. Du-te la el, prezinta-te si spune-i ce a mai facut bunica ta, sau tanti Vio de la etajul 2. Spune-i ca iti place foarte mult muzica lui si ca te gandesti si tu sa ajungi DJ intr-o zi. Eventual cere-i email-ul ca sa ii trimiti un mix facut de tine si roaga-l sa iti dea un feedback. Toate astea trebuie sa le faci cat mai aproape de urechea lui. CAT MAI APROAPE!

 

Pune-ti hainele pe boxe si danseaza pe ele

E trecut de 2 si toata lumea danseaza fericita. Asta e momentul tau in care trebuie sa stralucesti. Daca ti-ai pus hainele tale, ale prietenilor tai si toate ghiozdanele pe boxa de langa DJ, fii sigur ca deja e nervos. Dar urca-te pe boxa si o sa vezi atunci. Probabil vei fi dat afara din club, dar macar dormi cu gandul ca ai scos din sarite DJ-ul ala antipatic pe care nu poti sa il suporti.

 

Karma is a bitch only if you are. Te enerveaza un DJ? Fa-i astea de mai sus si run for your life.

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register