[UPDATES] Vrei sa pui pe scena de la Neversea anul acesta?

Ne plac proiectele care sustin viitoarea generatie de DJi, asta pentru ca suntem siguri ca exista inca multe talente nedescoperite care pot aduce un suflu nou scenei de muzica electronica de la noi. Indiferent daca esti DJ, producator sau ambele, afla ca anul acesta ai sansa sa pui pe scena unuia dintre cele mai mari festivaluri din tara: Neversea.

 

Ce iti trebuie? Motivatie, pasiune si mentori care sa te ghideze catre viitorul pe care il meriti: True Music Futures.

 

 

Mai exact, Ballantine’s True Music Features, parte din initiativa globala True Music, cunoscuta si prin parteneriatul cu Boiler Room, care isi propune sa sustina noile talente din scena de muzica electronica locala. Programul este structurat in 3 sesiuni care vor oferi participantilor atat notiunile de know-how, cat si trucuri practice pentru cariera lor.

 

GOLAN deschid programul cu prima sesiune chiar in noul lor studio, pentru o perioada de 3 zile, unde vei avea acces la tehnicile si echipamentele lor pe partea de mixing si productie. Ei te vor sfatui cu privire la directia ta muzicala si modalitatile de care te poti folosi pentru a-ti creste constant muzica si tu impreuna cu ea.

 

 

In a doua sesiune de mentorat, gazduita de DjSuperStore, vei face cunostinta cu unul dintre cei mai in voga artisti din scena de muzica electronica, BOg. Rezident al orasului Paris de peste 15 ani, fondator al propriului sau label, ATLANT, BOg spune ca mentorul sau, John Digweed, l-a ajutat sa isi gaseasca directia in cariera, iar acum este randul lui sa sfatuiasca tinerii aflati la inceput de drum. Alaturi de el se va afla si fondatorul DjSuperStore, Robert Graur, iar impreuna, vor vorbi despre tendintele in industria muzicii electronice, de la mixing si performance, la productie muzicala si colaborari cu promoteri si agentii.

 

 

Ultimul, dar nu cel din urma, Sebastian Ferent, Head of Musical Council Neversea, va pregati cea de-a treia sesiune, in care va povesti despre provocarile din industrie si cum le poti face fata. In plus, el va vorbi si despre calitatile pe care un artist trebuie sa le aiba pentru a ajunge sa fie remarcat de festivalurile de talie mare.

 

 

Suna bine? Esti gata sa pui si tu pe scena Neversea de anul acesta? Inscrie-te pana pe 22 aprilie pe www.ballantines.com/ro-ro/true-music-futures cu portofoliul tau muzical si un scurt video despre pasiunea ta pentru muzica electronica, si convinge-i pe baietii de la GOLAN ca meriti sa faci parte din programul Ballantine’s True Music Futures.

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register