[UPDATES] We are Badass DJ – The #ultracoolmotherfuckers

Noua ne place muzica. De fapt, noi iubim muzica. Tot ce are legatura cu DJiala, Hip Hop-ul, muzica electronica si altele. Din pacate, Romania are un mod ciudat de a-si arata sustinerea pentru industria asta. Un mod care nu se pupa cu viziunile, nevoile si standardele noastre. De asta, aici intram noi pe fir.

 

Badass DJ este o platforma care va face auzita vocea industriei muzicale din Romania. Este locul unde artisti, DJi si producatori romani pun pe hartie, dau play sau record unor povesti care sa inspire noile generatii. Vrem ca oamenii sa inteleaga ca meseria de DJ este printre cele mai complexe forme de arta si trebuie tratata ca atare.

 

Pe Badass DJ poti sa citesti tot ce are legatura cu muzica electronica si nu numai. Stiri, povesti, do’s and don’t’s, istoria DJingului si multe altele. Badass DJ vrea sa promoveze noile talente si sa arate ca a fi DJ inseamna mai mult decat sa invarti 2 platane. 

 

Badass DJ vrea sa dezvaluie publicului roman care sunt misterele DJingului, sa ii arate nuantele si isi propune sa organizeze evenimente la care doar visezi. Fix ca alea pe care le vezi in filme, pentru ca era momentul ca si noi sa intram in jocul asta. Avem talent cu carul, avem locuri misto, avem artisti care au ceva de zis, asa ca da Follow pe paginile noastre de Facebook si Instagram, urmareste-ne site-ul si hai sa promovam comunitatea.

 

We are Badass – the #ultracoolmotherfuckers si incepand de azi o sa iti aratam noi cum se face treaba!

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register