[UPDATES] WEEKEND MIORITMIC

Cred ca e prima zi de nastere din ultimii ani pe care nu o petrec la Mioritmic. Asa ca pentru cei care au ratat editia de anul acesta, am zis sa povestesc cum a fost experienta mea la festivalul de la Cluj, pentru ca editia 2018 are loc in acest weekend.

Cel mai fain moment de la Mio a fost acum 2 ani. Cred ca am povestit de momentul asta de n ori. Nu mai tin minte daca atat, dar o sa presupun ca nu am alzheimer si ca imi amintesc corect: 10 ore? Tini ne-a incantat cu un set de 10 ore? care pur si simplu a creat cea mai misto atmosfera pe care am simtit-o vreodata la un festival de muzica electronica. I-au blocat accesul in backstage (ca sa nu mai intre nimeni, pentru ca initial, femeia nu mai avea pe nimeni in fata, asa ca ne-am mutat toti in fata ei, au mai venit niste oameni si boom) si cineva a lasat si o sticla de palinca langa ea. Femeia s-a simtit genial – se cunoastea dupa zambetul ei talamb si ritmurile nebune care veneau unu-dupa-altul-si-nu-se-mai-oprea.

Oamenii sunt intr-adevar altfel si sper din suflet ca o sa ramana asa. Degeaba zic unele persoane ca nu trebuie sa iti pese de ce e in jur cand ai gasca, pentru ca nu se aplica pentru toata lumea. Sunt oameni frumosi, cu un vibe placut si te simti atat de misto cand rasare soarele in padure si iesi la o tigara, iar toata lumea e super relaxata si zambitoare. Cred ca e singurul festival la care nu am simtit ca ma bruiaza in mod direct cineva (stii ce zic: ca nu imi invadeaza spatiul personal, ca nu vine vreunul la mine sa ma intrebe ce mananc de sunt asa frumoasa si bla bla bla) Nu iti pasa, dar tot simti ca nu esti in largul tau. Am cunoscut in fiecare an oameni frumosi la Mio si asta m-a facut sa ma simt si mai bine. Locatia este intr-adevar fix ce trebuie, iar muzica completeaza perfect vremea care prevesteste iarna, dar nu e ceva care sa te deranjeze. Cold is nice.

Anyways, anul acesta editia ii aduce pe:

A Guy Called Gerald / Akufen / Andrei Ciubuc / Arapu /
Bruno Pronsato (live) / Black Sun Empire feat. Multiplex MC /
Cap / Cezar / Charlie / Cosmjn / Dan Andrei / Digby / Dubtil /
Fer Br / Fumiya Tanaka / G76 / Gescu / Ion ludwig (live) /
K!D Chriss / Krueger / Margaret Dygas / Mathew Jonson (live) /

Mihigh / Nastia (drum&bass djset) / Pablo Luque / Paco Osuna / Paul K / Petre Inspirescu / Portable (live) / Praslesh (Raresh+Praslea) / Priku / Rhadoo / Rolls’n’do aka tINI & Bill Patrick / RQZ / Sammy Dee / Silent Strike (live) / Suciu / Snow & Agent / Tulbure / Tobias (live) / Vlada / Zefzeed / Zo

P.S. Sper sa gasesc clipul cu Tini si sa revin cu un articol pe tema momentul de atunci.

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register