[UPDATES] What we started – Cand muzica devine film

Carl Cox impreuna cu Martin Garrix vor putea fi vazuti incepand cu 23 martie intr-un nou documentar despre muzica electronica. What we started va fi difuzat incepand cu luna iunie si pe Netflix.

Documentarul are ca subiect principal impactul muzicii electronice, avandu-i ca protagonisti atat pe veterani, cat si pe new comerii care s-au bucurat rapid de succes. Printre cei pe care o sa-i gasim pe ecran se numara Seth Troxler, Paul Oakenfold, Steve Angello, Tiesto, Afrojack, David Guetta, Usher si Ed Sheeran.

Ceea ce e cu adevarat #badass este ca producatorul Bert Marcus ii pune fata in fata pe Garrix si pe Cox (personajele principale), si reuseste sa creeze un dialog savuros intre cei doi reprezentanti ai mainstream-ului, respectiv underground-ului. What We Started isi propune sa creeze o punte intre cele doua fete ale industriei si face o paralela intre scena anilor 90 si scena din prezent. Ba mai mult, vom avea parte de dezvaluiri din familie si de voci controversate.

Premiera filmului a avut loc pe 15 iunie 2017, la Los Angeles Film Festival, iar criticile sunt pozitive: “un film al muzicii dance, care spune lucurilor pe nume” – dancingastronaut.com. Tot acelasi site spune ca What We Started este “prima incercare veritabila a generatiei noastre de a capta in intregime istoria muzicii dance. Este o incercare ambitioasa, tinand cont de portretizarea Hollywood-iana traditionala – care, de cele mai multe ori, este fie lipsita de esenta, fie nascocita de-a dreptul”.

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register