[UPDATES] Deadmau5 – To be or not to be a real #badass

Dintre sute de DJi, il recunosti instant pe Deadmau5 dupa trademark-ul lui – masca de soarece pe care o poarta la toate evenimentele. Joel Thomas Zimmerman aka Deadmau5 este un artist complet: pune muzica, produce muzica si, mai nou, preda muzica. E suficient sau e nevoie de mai mult de atat ca sa fii a real badass in industria asta?

#badass studio

Cand esti cu adevarat pasionat de ceva, esti dispus sa investesti tot ce ai in visul tau. Timp, energie, bani si orice e nevoie ca sa ridici ceva de la zero. In ultimii 3 ani, Deadmau5 le-a investit pe toate pentru a-si construi un studio impresionant intr-unul din dormitoarele casei sale. A ales tehnologia Dolby Atmos in format 11.3 (11 sateliti si 3 bassi), multe sintetizatoare legendare si o consola de mixat in valoare de peste 50 000 $.

Studioul lui este atat de badass, incat mai multi bloggeri vor sa il filmeze. Marques Brownlee, unul dintre cei mai cunoscuti review-eri de pe Youtube, pleaca in curand in “turneu” pentru a face un material in impresionantul studio.

#badass albums

“Random Album title”, “For lack of a better name”, “4×4=12” sau “Album title goes here” sunt cateva din titlurile albumelor pe care Deadmau5 le-a lansat in ultimii ani. Sa fie curaj, nepasare sau o strategie in spate? Important e ca are la activ 8 albume in colaborare cu cei mai cunoscuti artisti din industrie.

Si rezultatele s-au vazut rapid. A fost premiat de BeatPort in 2008 si 2009, a castigat 4 premii la DJ Awards in Ibiza, a fost inclus in “Top 100 DJs” din DJ Magazine din 2008 pana in prezent si a primit 6 nominalizari la Grammy Awards.

#badass teacher

Spuneam despre Deadmau5 ca pune muzica, produce muzica, dar si preda muzica. Mai exact, are un seminar online dedicat productiei de muzica electronica in cadrul renumitului program online MasterClass, unde poti avea acces la cei mai buni profesori din lume. Martin Scorsese iti povesteste cum sa faci un film, Marc Jacobs iti preda fashion design, Gordon Ramsay te invata sa gatesti, iar Deadmau5 iti da tips-uri despre cum sa produci muzica electronica. Nu-i rau deloc.

Pentru a avea acces la seminarii va puteti inscrie pe masterclass.com.

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register