[MEMORY LANE] Ep. 6 – Urban Groove – Daca doriti sa revedeti ( partea 2 )

Se cuvine asadar sa fixam reperul temporal al povestirii noastre pentru cei care au deschis aparatele mai tarziu. Ne aflam undeva pe sfarsit de 2005 si inceput de 2006, daca nu ma lasa totusi memoria “virtuala” la varsta asta. Evident ca au fost momente magice in primul sezon de Urban Groove. De la invitati precum CTC, Zale, Da Hood, La Familia, etc. Dupa cum unii stiu si isi amintesc, infiintasem la un moment dat rubrica de debutanti, intitulata frumos Din Sub.

Imi amintesc ca ne-am trezit cu un baiat minor venit dintr-un orasel mic, insotit de mama lui. Soc si groaza. “Da, doamna, fiti linistita, avem noi grija de el, il luati tot de aici in 90 de minute. In regula?” Sunetul era facut de DJ Undoo, care statea exact ca un Sfinx mega rabdator acolo pe scaunul lui si mai zambea cand pica cate o duma. Lucrurile degenerau cateodata, adunandu-se multe beri si prieteni veniti pe langa invitati si ori Reinhard200 ori Undoo interveneau sa ne tinem de program.

La Familia au venit mega relaxati, ne-am trezit si cu micutul Coae care stia de emisiune si le-a facut o surpriza baietilor. Cand a venit vremea live-ului, am intrebat ce piesa se va canta si mi s-a raspuns sec: Tupeu de Borfas. Am ascultat live-ul cu inima stransa si ce sa vezi, era varianta necenzurata. La intrebarea “de ce nu varianta video? Ce rost are sa mai reluam dissul asta?”, mi s-a raspuns politicos “noi nu mai avem nimic cu oamenii, dar piesa e clasica. Trebuie cantata exact asa”.

Nu mai vazusem nici dahoozii de multa vreme. I-am chemat si cand am intrat in studio, orga, tobe, bass, chitara, etc. Era ciudat sa vezi atata lume la Da Hood Justice. Plus sa suna smecher rau.

Stiam ca atunci cand aveam filmare petreceam minim 5h acolo. Cu beri cu tot, cu Hefe in rol de supervisor, just in case. De altfel, dupa ce a vazut cat de bine ne descurcam, nu mai intervenea decat cand ne lipsea ceva logistic.

Ulterior ne-am dat si doctoratul in personalitati HH internationale. Cred ca primul interviu l-am facut cu Raekwon The Chef de la Wu Tang. El ne-a intrebat daca poate sa fumeze weed cand da interviu. L-am intrebat politicos daca in State facea acest lucru cand dadea interviuri. Asa l-am convins sa NU.

Cu toate lipsurile si totala nepasare a celor implicati mai sus, am reusit sa ducem la bun sfarsit un prim sezon de senzatie. Urma sa ii cunoastem si pe Jedi Mind, Defari, Cypress Hill, etc.

Va urma…

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register